Najbolji način da predvidiš budućnost je stvoriti je

(ELLA DVORNIK, spisateljica-bloggerica, London)

 

PREDLOŽITE AMBASADORE ALTERNATIVNIH GORIVA!

Postoje divni ljudi, posvećeni svojem poslu, kojeg obavljaju s ljubavlju i zanosom. Neki su uz sve to i "ambasadori dobre volje" za razne humanitarne i društveno korisne asocijacije i projekte. Takve osobe najčešće dolaze  iz kulture, glazbe, sporta, pa i politike.

S druge pak strane u gospodarstvu postoje "poslovni Anđeli". Oni potiču inovativnost, poduzetništvo i stvaranje novih poslovnih i društvenih vrijednosti.

U području alternativnih goriva također postoje takve osobe. Uz svoj svakodnevni, redovni, posao  često „kao usput“ informiraju i educiraju brojne potencijalne potrošače i poslovne partnere glede uporabe goriva koja ljudima i čovjekovoj okolici čine dobro. Po nama, to su zapravo svojevrsni  "gospodarski ambasadori". Oni koji, ne gledajući na vrijeme, prostor i okruženje, ruše poslovne barijere i međunarodne granice, šire poslove i van uobičajenih područja. Nerijetko i na ne baš uobičajene načine. Njihov životni moto nije samo profesionalno i korektno obaviti svakodnevni posao već i širiti obzore ljudima koji žele upoznati ekonomski i ekološki prihvatljiva alternativna goriva. To je njihov vlastiti izbor, ali i  životna misija koju svakodnevno žive.

Takve ljude i kolektive imamo svuda oko nas.

Vrijedno rade. Svakog dana.

Rijetki ih prepoznaju. Još manje ih se nagrađuje za širi društveni doprinos.

Zato mi, Koordinacija za alternativna goriva Jugoistočne Europe, želimo upoznati te pojedince i kolektive koji aktivno rade na širenju projekata i mreže za alternativna goriva. Takve osobe i kolektive želimo predstaviti široj javnosti i odati im priznanje na način dodjelivši im naziv "Ambasador 2016".

Ovim putem raspisujemo natječaj za izbor  „ambasadora dobre volje“ za područja: ukapljenog naftnog plina (UNP, LPG,TNG,GPL), stlačenog prirodnog plina (SPP, CNG, KPG), elekro-mobilnosti (električna vozila), bioplina (biogas), vodika (hydrogen), biogoriva itd.

Pišite nam i predlažite.

Što bolje i opširnije obrazložite i odgovorite na pitanje: zašto predlažete upravo tog pojedinca ili kolektiv. Dostavite nam odgovarajuće potvrde, medijske isječke, fotografije, dokumente... sve što nam može pomoći u odluci da upravo Vaš prijedlog uzmemo u razmatranje. Na taj ćete nam način olakšati i konačnu odluku o užem izboru za kandidate koji će možda ponijeti taj hvalevrijedan naziv. Pomoći ćete nam u izboru za „Ambasadora“ alternativnih goriva u 2016.godini!

Bit ćemo Vam zahvalni za svaku Vašu sugestiju ili prijedlog J

Učinimo nešto dobro, lijepo, korisno. Nešto što još nitko ije učinio, a trebalo je.

Rok za prijave: 11.11.2016. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Proglašenje „Ambasadora za 2016“ bit će u sklopu Media Festivala u Stubičkim toplicama.

Visitors:38215

Petak, 10 Srpanj 2020 22:19
Idi na vrh